Személyi edzés változatos eszközökkel, gyorsan és hatékonyan

Új eszköz a személyi edzésben

Kedves sportolni akaró, újrakezdő, változásra, fogyásra vagy formásodásra, izmosodásra vágyó anyukák!

Szülés után gyakorlatilag mindenki szeretné visszakapni a várandósság előtti testét, alakját. A 9 hónap alatt felszedett kilók nagyrészt kb. 9-12 hónap után otthagynak minket, plusz a szoptatás abbahagyása is segíti a kilók leadását. Mi azt a kis maradékot céloznánk meg, amit nehéz megmozdítani. Az edzettebb test, a gyakori mozgás segíti a hétköznapi kihívásokat jobban elviselni.

Pre és postnatal trénerként a szülés utáni regeneráció menetét is figyelembe véve, állapotfelmérés után egyénre szabottan állítom össze a mozgásanyagodat. Ehhez gumiszalagot, jógatéglát, kézi súlyzókat, kettlebellt használunk. …és most új eszközzel bővül a paletta, a TRX-szel(

Mi is az a TRX?

Ez egy felfüggeszthető, állítható magasságú heveder, fogantyúkkal, amibe bele lehet kapaszkodni, vagy a lábat beleakasztani. Teljes testet átmozgató saját testsúlyos edzés végezhető vele. Javítja az erőnlétet, az egyensúlyt, jótékony hatással van a szív és érrendszerre is. Nagy előnye , hogy relatíve kevés idő alatt látványos eredményt lehet elérni vele,  úgy hogy nem terheli az ízületeket.  Rehabilitációban is hatásos lehet, mert javítja a gerincferdülésből adódó tüneteket és a testtartást.

Mi kell hozzá? Egy eszköz, amit én viszek és egy ajtó ahova rögzítjük. Ha ez megvan, már kezdhetjük is! Ha kedvet kaptál, megismerkednél ezzel a hatásos edzéssel, keress meg bizalommal!

Érdeklődhetsz és bejelentkezhetsz telefonon, emailben vagy Messengeren.

Ha nyáron több időd van vagy most kezdenéd újra, ne habozz, vágjunk bele együtt.

Étkezési tanácsokkal is tudlak segíteni, hogy még jobb eredményt érjünk el.

Dolgozom Budapesten, Tordason és vonzáskörzetében.